BESØG MIT GALLERI OG ATELIER I CENTRUM AF SØNDERBORG

 ALTID ÅBENT EFTER ATALE, RING FOR UFORPLIGTENDE BESØG I GALLERIET, PÅ 40187224.

karen willesen galleria    karen willesen galleri

Karen Willesen  Atelier // Galleri, Lille Rådhusgade 12, 6400 Sønderborg, 40 18 72 24, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ønsker du/I  at se malerierne hjemme i eget hjem, kommer jeg gerne hjem til dig/jer, og giver gode råd om placering af kunst i hjemmet, ring for en aftale.

Et stenkast fra Rådhustorvet ligger Karen Willesen’s lyse Atelier og Galleri. Det er herfra hun arbejder med penslen, og hun har altid åben når hun er i, og meget gerne efter aftale.
Karen Willesen er oprindelig uddannet designer fra TEKO i Herning, Århus Kunst Akademi. Siden 2007 har kunst været hendes fuldtids beskæftigelse.
At skabe moderne abstrakte og ekspressive malerier og gøre det dristigt, har altid været nerven i mit arbejde kunsten. Mit mål med kunsten er at skabe værker, der er medrivende, sanselige og gør indtryk. Moderne malerier, der huskes - også længe efter oplevelsen i udstillingslokalet.
Jeg arbejder med olie på lærred og i ekspressive farvekombinationer, hvor små elementer, historier og stemninger kommer frem. Når malerierne bliver skabt, sker det spontant, emotionelt, intuitivt, fabulerende - og i et højt energiniveau, hvor mit drive tydelig kommer til udtryk på lærredet.
Min inspiration er tidens trend, nye vibrationer og tendenser, der er på vej. Mine 18 år i modebranchen giver mig en særdeles god fornemmelse for dette.
Naturen, hvor årstidernes skiften og lysets bevægelse pirrer min trang til at fastholde det ukontrollerbare, inspirerer mig ustandselig.

karen_willesen_2020.jpg

Karen Willesen

 

 

UDSTILLINGER