• Abent i galleriet

PÅSKE UDSTILLING 2019

Tak for alle besøgende i Påsken 2019. Husk altid åbent efter aftale, når det passer dig/jer.

Jeg åbner op igen i mit Galleri i Lillerådhusgade og viser 20 helt nye værker, værker jeg har arbejdet på det sidste halve år.

Flere har undre sig, hvor er jeg er blevet af, men jeg har brugt 2018 på en total renovering af min bolig ved Sønderbog Slot og det har krævet det meste af min arbejdstid, for at jeg kunne holde styr på alle håndværkerne, og kræse om alle detaljerne.... Men jeg har altså stadig mit ATELIER // GALLERI i Lillerådhusgade som hjeg åbnede i foråret 2017.

Jeg har inviteret Birgit Marie Kjær fra Rinkenæs, der arbejder med Raku keramik indenfor i Galleriet, det er ikke første gang vi laver et show samme, sidst var til et stort kunst event i Sydbank tilbage i foråret 2015.

De nye værker jeg viser er stadig oile på lærred. Jeg har arbejdet med et TEMA "vær mindre mindre bekymret", noget jeg også selv har arbejdet med i min egen personlighed Karen,-  vær ikke så ubekymret. Så nu står mine værker endnu mere optimistiske, kraftfulde ende nogensinde, de er mere mættede og lysende en før set, og med en pensel strøg der er sin helt egen.

Gæste udstilleren Birgit Marie Kjær inspireres af naturen og fjordens mangfoldighed og former. Hun både drejer, modellere og spontan former objekter. Hun er samtidig med udstillingen her i Sønderborg, aktuel på KKS Kvindelige Kunstners Samfund, Mikkelberg Hattstedt ved Husum, Nordiske Dialoger, Nordisk Vandreudstilling 06.04.- 19-05.2019. I oktober lavede hun fire keramiske iværksætter priser til Sønderborg kommune.

Udstillingen er alle 5 påskedage 18.04 - 22.04.10 kl 13 - 16. KAREN WILLESEN ATELIER//GALLERI, Lillerådhusgade 12 6400 Sønderborg.
FERNISERNIG SKÆRTORSDAG KL 14, VIBEKE FONNESBERG HOLDER FERNISERINGS TALEN. Alle er velkommen.
Jeg byder på vino og snack.

 

 

UDSTILLINGER