• ÅBNET I GALLERIET

PÅSKEUDSTILLING 2021

Jeg holder åbnet Langfredag og Lørdag 02.04.2021 og 03.04.2021 begge dage kl. 11 - 15

Resten af påsken, efter aftale 40187224   

Gæste udstiller Keramiker Pia Engstrøm Agesen

 

karen willesen galleria    karen willesen galleri

Et stenkast fra Rådhustorvet ligger Karen Willesen’s lyse Atelier og Galleri. Det er herfra hun arbejder med penslen, og hun har altid åben når hun er i, og meget gerne efter aftale.

Jeg er oprindelig uddannet designer på  TEKO i Herning. Efterfølgende har jeg modtaget undervisning og færdiggjort kurser på Århus Kunst Akademi. Efter 2007 har kunsten ikke længere kun kunne være en fritidsinteresse og jeg har brugt fuld tid på at formidle passion og livsglæde igennem mine værker. Særligt har det moderne, abstrakte og ekspressive vækket min interesse og det er tydeligt at se i mit arbejde med kunsten. Mit mål med kunsten er at formidle kunst der medvirker til det sanslige og gør indtryk i hverdagen. Derudover er det min interesse at skabe kunst med moderne virkemidler der huskes - også efter oplevelsen i mit galleri eller udstilling. 
Jeg arbejder med olie på lærred og i farvekombinationer som medvirker til små elementer, historier og stemninger i værket. 

Mit arbejde med værkerne skabes spontant, emotionelt, intuitivt og i et højt energiniveau, hvor mit drive tydelig kommer til udtryk på lærredet. Min inspiration finder jeg oftest i tidens trends, nye vibrationer og tendenser. Efter mine 18 år i modebranchen har jeg megen viden omkring nye tendenser og hvordan man bruger dette i sit eget arbejde. Derudover finder jeg meget inspiration i naturen  hvor jeg nyder at årstiderne skifter og lysets bevægelse 
som pirrer min trang til at fastholde de momenter som normalt er ukontrollerbare. 

Ønsker du/I  at se malerierne hjemme i eget hjem, kommer jeg gerne hjem til dig/jer, og giver gode råd om placering af kunst i hjemmet, ring for en aftale.

Karen Willesen  Atelier // Galleri, Lille Rådhusgade 12, 6400 Sønderborg, 40 18 72 24, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Karen Willesen

B68CF07F-ED7C-4C23-B842-585A79CA4305_1_105_c.jpeg 

 

 

 

UDSTILLINGER