• Abent i galleriet
  • Pa2019

SOMMERUDSTILLING I HUNDESTED

Tak for de utrolig mange besøgende i X-porten i år.

X-PORTEN Hundested 3. - 8. juli 2018

Målet for mine sidste nye billeder, er at få beskueren til at mærke en lethed der næste virker svævende og optimistisk. Jeg er  fascineret af lyset, energier, og disse styrker, også det der driver os - bringer os sammen og får os til at føle os levende. Disse stemninger er malet ind i billederne, der netop er skabt ved havet i området rundt om Sønderborg. Nu vises billederne for første gang i Hundested.

Det er 3. gang jeg udstiller i X-porten på havnen i Hundested, noget jeg gennem vinteren har set frem til med  lyst og begejstring.

Jeg har siden 2006 år  arbejdet som billedekunstner på fuldtid, hun har  udstillet på mange af de store gallerier i Danmark, bla. Galleri Grothe og Galleri X i Rungsted. Derudover har hun har lavet udsmykningsopgaver til Bech-Bruun Advokaterne (København), Advokaterne.com (Aarhus), PriceWaterhouse (Lillebælt/Vejle), Domhuset Sønderborg samt Broager Sparrekasse.


Udstillingen FOREVER kan ses hos X-porten i Hundested  3. - 8. juli, Nordre Beddingsvej 39, 3390 Hundested, alle dage 11 - 17.
Jeg vil være tilstede alle dagene.

UDSTILLINGER