Om mig

At skabe moderne abstrakte malerier og gøre det dristigt, har altid været nerven i mit arbejde. Mit mål med kunsten er at skabe værker, der er medrivende, sanselige og gør indtryk. Moderne malerier, der huskes – også længe efter oplevelsen i udstillingslokalet.

Jeg arbejder med oile på lærred og i ekspressive farvekombinationer, hvor små elementer og historier kommer frem. Når malerierne bliver skabt, sker det spontant, emotionelt, intuitivt, fabulerende – og i et højt energiniveau, hvor mit drive tydeligt kommer til udtrykt på lærredet.

Min inspiration er tidens trend, nye vibrationer og tendenser, der er på vej. Mine 18 år i modebranchen giver mig en særdeles god fornemmelse af dette. Naturen, hvor årstidernes skiften og lysets bevægelse pirrer min trang til at fastholde det ukontrollerbare.

Jeg er født i 1966, uddannet på Århus Kunst Akademi, hos Ulrik Hoff i København, og som designer på Teko Herning. Jeg har beskæftiget mig med kunst og dens skabelse på fuld tid, siden 2007.

Moderne kunst

 

Jeg er oprindelig uddannet designer på  TEKO i Herning. Efterfølgende har jeg modtaget undervisning og færdiggjort kurser på Århus Kunst Akademi. Efter 2007 har kunsten ikke længere kun kunne være en fritidsinteresse og jeg har brugt fuld tid på at formidle passion og livsglæde igennem mine værker. Særligt har det moderne, abstrakte og ekspressive vækket min interesse og det er tydeligt at se i mit arbejde med kunsten. Mit mål med kunsten er at formidle kunst der medvirker til det sanslige og gør indtryk i hverdagen. Derudover er det min interesse at skabe kunst med moderne virkemidler der huskes – også efter oplevelsen i mit galleri eller udstilling. 
Jeg arbejder med olie på lærred og i farvekombinationer som medvirker til små elementer, historier og stemninger i værket. 
 
Mit arbejde med værkerne skabes spontant, emotionelt, intuitivt og i et højt energiniveau, hvor mit drive tydelig kommer til udtryk på lærredet. Min inspiration finder jeg oftest i tidens trends, nye vibrationer og tendenser. Efter mine 18 år i modebranchen har jeg megen viden omkring nye tendenser og hvordan man bruger dette i sit eget arbejde. Derudover finder jeg meget inspiration i naturen  hvor jeg nyder at årstiderne skifter og lysets bevægelse som pirrer min trang til at fastholde de momenter som normalt er ukontrollerbare. 

Besøg mig (efter aftale)

Adresse
6400 Sønderborg

Spørgsmål

Kontakt info
E-mail: kw@karenwillesen.dk
Telefon: 40 18 72 24