Se kunsten derhjemme

Jeg tilbyder selvfølgelig at vise og hjælpe med indretning derhjemme.

Hvis du går og overvejer at dine bare væge skal have nyt liv, så kommer jeg gerne med et bud på kunst til dit hjem. Jeg kommer gerne og helt uforpligtende på et besøg hjemme hos dig/jer. Jeg hjælper med at se muligheder og løsninger, enten før du/I har udpeget det i kan lide i mit galleri, eller efter hvad i fortæller mig i drømmer om.

Ring 40187224 for aftale.

karen_willesen_Kunst til boligen
karen_willesen_kunst til boligen
Karen_willesen_kunst til boligen
karen_willesen_kunst til hjemmet
karen_willesen_kunst_til_hjemmet
karen_willesen_kunst til hjemmet
karen_willesen_galleri_i_Sønderborg
karen_willsen_kunst til boligen
karen_willesen_kunst_til _hjemmet
Karen_Willesen_kunst til hjemmet
Karen willesen kunst til hjemmet

Besøg mig (efter aftale)

Adresse
6400 Sønderborg

Spørgsmål

Kontakt info
E-mail: kw@karenwillesen.dk
Telefon: 40 18 72 24